Nordic breidt uit naar de Himalaya

2 minuten leestijd

Reisorganisatie Nordic, gekend voor zomer- en winterreizen naar Scandinavië, kan vanaf vandaag onder meer India, Nepal, Bhutan en Myanmar toevoegen aan het aanbod door de overname van MyHimalaya. 

actua
  • Uitstappen en vakanties

In 2018 ontstond Nordic toen Nordic Info met Xplore the North fuseerde. Dankzij die fusie werden zowel zomer- als winterreizen naar Scandinavië mogelijk bij éénzelfde merk. Nordic groeide uit tot marktleider in België voor reizen naar Scandinavië. De kennis van deze reisorganisatie beperkt zich niet louter tot Noord-Europa: met de zustermerken van Nordic zijn ook reizen mogelijk naar Ierland en Schotland, Canada, Alaska, Zuid-Amerika en de Arctische bestemmingen. Met de overname van MyHimalaya breidt het aanbod verder uit naar Azië.

MyHimalaya ontstond in 2013 en is gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen naar de Himalaya en Azië. Net zoals bij Nordic ligt de focus van het merk op authentieke reiservaringen, ver weg van de massa en in de ongerepte natuur. Specialisten ter plaatse en nauwe samenwerking met lokale gidsen staan hiervoor garant.

Rik Van Belle, CEO en bezieler van MyHimalaya“Meer dan 25 jaar geleden reisde ik voor het eerst naar Azië en de Himalaya. Zelf ga ik jaarlijks nog steeds op verkenning door de regio om nieuwe reizen te ontwikkelen en om nieuwe ervaringen op te doen, maar achter mij staat ook een team van reisleiders uit de verschillende landen. Azië en vooral de Himalaya-regio zijn mijn passie geworden, en dat hoop ik op een zeer persoonlijke manier door te geven aan onze reizigers.”

De bezielers van Nordic en MyHimalaya zagen potentieel in een samenwerking: beide merken staan garant voor dezelfde, authentieke natuurbeleving. Een overname van MyHimalaya was dus een logische stap en vormt de perfecte uitbreiding op de bestemmingen van Nordic.

www.myhimalaya.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer