Ongehoord leuk!

1 minuut leestijd

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Neem je kleine festivalgangers mee naar BIG BANG en duik samen in een bad vol bijzondere klanken.

jong publiek. Het festival mixt feestelijke fanfares met een ontdekkingsparcours, presenteert de beste voorstellingen die de muziekwereld aan het jonge publiek te bieden heeft en maakt je zelf muzikant met interactieve installaties. Steeds weer word je meegelokt om ongehoorde klanken te verkennen in bekende en onbekende ruimtes in en rond de festivalsite.

Natuurlijk kan je op het festival ook wonderlijke voorstellingen en concerten meepikken. Ontdek in HUSH de wonderlijke muzikale wereld van Engelse componist Henry Purcell, treed binnen in de arena van de Japanse percussioniste Tsubasa Hori of laat je in vuur en vlam zetten door de ritmes van het Congolees-Senegalese Duo SECO. Daarnaast kan je luisteren naar straffe soundpainting door de Turkse Ceren Oran of het maffe cineconcert Farfelu door Rémi Decker.

BIG BANG Festival

7 en 8.11 in Brussel en 14 en 15.11 in Gent

Meer info en tickets: bigbangfestival.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer