Vlaams-Brabant breidt zijn netwerk uit

1 minuut leestijd

Vlaanderen telt 36 wandelnetwerken waar wegels en paden verbonden door knooppunten langs de stilste en mooiste plekjes leiden. Twee Vlaams-Brabantse wandelnetwerken werden net opgepoetst en uitgebreid met nieuwe trajecten.

actua
  • Wandelen

Met wandelnetwerk de Merode kan er nu rond Aarschot, Diest en Scherpenheuvel-Zichem 170 kilometer meer gestapt worden, wandelnetwerk Getevallei heeft er 250 kilometer bij gekregen rond Hoegaarden, Tienen en Landen.

In de Getevallei gaat het wel om virtuele wandeltrajecten, dat betekent dat er geen knooppuntbordjes te zien zijn. Knooppunten volgen doe je daar met de kaart of via de app Wandelknooppunt.

De nieuwe kaarten zijn vanaf half juli te koop in boekhandels, toeristische infokantoren of via www.toerismevlaamsbrabant.be.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer