Wereldwijd met de fiets

1 minuut leestijd

Bikepacken is backpacken,  maar dan met je bagage op je fiets in plaats van op je rug.

actua
  • Fietsen
  • Kamperen

Nieuw is het niet, de Britse Bicycle Touring Club werd al opgericht in 1878, maar de laatste jaren hebben fietsreizen wel enorm aan populariteit gewonnen.

Dankzij steeds beter uitgewerkte fietsroutes, lichtere fietsen en technologische hulpmiddelen is het veel gemakkelijker geworden om te kiezen voor een trip op twee wielen, al blijft het plannen wel een uitdaging.

Gids voor de bikepacker helpt je alvast bij het kiezen van een bestemming met info over 75 langeafstandsroutes verspreid over de vijf continenten.

Van de makkelijke Isarroute in Duitsland tot de extreme Colorado Trail in Noord-Amerika: dit boek geeft fietsavonturiers een duwtje in de rug naar de beste bestemming.

Gids voor de bikepacker van uitgeverij Lannoo kost € 29,99.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer