Primeur: de nieuwe Westfalia Kepler

2 minuten leestijd

Met zijn koetswerkkleur die doet denken aan de "Combis" van die tijd, sluit de nieuwe Kepler Iconic zich naadloos aan bij het "tijdloze" gamma naast zijn grote broer de Kepler Sixty.

actua
  • Kamperen

Gebaseerd op de Volkswagen T6 met lange wielbasis (5m30), neemt de Kepler Iconic de ruime en populaire indeling over van de Kepler One. In een paar woorden: grote L-vormige woonkamer, ingerichte keuken met wastafel en fornuis, douchecabine en vast toilet. Een veelheid aan functies die het een van de meest comfortabele en aangename modellen in het assortiment maken.

De exclusieve "Arizona & Missouri" bekleding geeft een "pepsy" tintje aan een toch al zeer gezellig interieur. Aan boord zien we ook de praktische kant met veel opbergruimte: ruimte voor de afneembare tafel in de deur, nieuwe laden onder de 51 liter compressiekoelkast (hoog geplaatst voor een gemakkelijke toegang), keukenladen enz......

De 2000W sterke Webasto kachel, 2,75 kg gasfles en 100 AH hulpaccu completeren de uitrusting van het voertuig. s Avonds wordt de woonkamer omgetoverd tot een slaapkamer met een 1,90 m lang extra bed. Het Pop-Up-dak, opengevouwen vanaf het dak, herbergt een 1.90 x 1.20 m bed met een Froli boxspring matras.

Te ontdekken op de tentoonstelling Mobicar van 03 tot 07 oktober 2019.

Over Westfalia:

denk aan.... een slaapbank, een klaptafel, een bank, stoffen met rasterpatroon: de Combi Volkswagen was het eerste voertuig dat in 1951 door Westfalia werd uitgerust. Een echt hotel op wielen dankzij een complete en kwalitatieve lay-out. Het succes was onmiddellijk en overtrof zelfs het Europese continent om de Amerikaanse markt te veroveren. Deze ouderwetse modellen op basis van de T1, T2, T3 of T4 behoren nu tot de meest gewilde gelegenheden ter wereld, met een waarde die zelfs de verkoopprijs van die tijd overtreft! Zelfs vandaag de dag gaat het verhaal nog steeds door, het leven aan boord verbetert, maar is nog steeds gebaseerd op deze grondbeginselen: vrijheid en onafhankelijkheid.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer