Primeur: de nieuwe Westfalia Kepler

Met zijn koetswerkkleur die doet denken aan de "Combis" van die tijd, sluit de nieuwe Kepler Iconic zich naadloos aan bij het "tijdloze" gamma naast zijn grote broer de Kepler Sixty.

Gebaseerd op de Volkswagen T6 met lange wielbasis (5m30), neemt de Kepler Iconic de ruime en populaire indeling over van de Kepler One. In een paar woorden: grote L-vormige woonkamer, ingerichte keuken met wastafel en fornuis, douchecabine en vast toilet. Een veelheid aan functies die het een van de meest comfortabele en aangename modellen in het assortiment maken.

De exclusieve "Arizona & Missouri" bekleding geeft een "pepsy" tintje aan een toch al zeer gezellig interieur. Aan boord zien we ook de praktische kant met veel opbergruimte: ruimte voor de afneembare tafel in de deur, nieuwe laden onder de 51 liter compressiekoelkast (hoog geplaatst voor een gemakkelijke toegang), keukenladen enz......

De 2000W sterke Webasto kachel, 2,75 kg gasfles en 100 AH hulpaccu completeren de uitrusting van het voertuig. s Avonds wordt de woonkamer omgetoverd tot een slaapkamer met een 1,90 m lang extra bed. Het Pop-Up-dak, opengevouwen vanaf het dak, herbergt een 1.90 x 1.20 m bed met een Froli boxspring matras.

Te ontdekken op de tentoonstelling Mobicar van 03 tot 07 oktober 2019.

Over Westfalia:

denk aan.... een slaapbank, een klaptafel, een bank, stoffen met rasterpatroon: de Combi Volkswagen was het eerste voertuig dat in 1951 door Westfalia werd uitgerust. Een echt hotel op wielen dankzij een complete en kwalitatieve lay-out. Het succes was onmiddellijk en overtrof zelfs het Europese continent om de Amerikaanse markt te veroveren. Deze ouderwetse modellen op basis van de T1, T2, T3 of T4 behoren nu tot de meest gewilde gelegenheden ter wereld, met een waarde die zelfs de verkoopprijs van die tijd overtreft! Zelfs vandaag de dag gaat het verhaal nog steeds door, het leven aan boord verbetert, maar is nog steeds gebaseerd op deze grondbeginselen: vrijheid en onafhankelijkheid.

3

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!