Sharing is caring

1 minuut leestijd

Het juiste kampeermateriaal vinden kan tijdrovend, duur en omslachtig zijn. Soms wil je gewoon eerst producten uittesten vooraleer je grote investeringen maakt, toch?

actua
  • Kamperen

Decathlon besloot daarom het ‘We Play Circular’-project uit te bouwen. Met een maandelijks abonnement kan je sportmateriaal en -kleding uitlenen. Er zijn drie verschillende abonnementen met een maandelijks bedrag van 25 euro, 50 euro en 95 euro.

Hoe hoger de prijs van de formule, hoe hoger de nieuwwaarde van het materiaal mag zijn. Abonnees kunnen de producten bijhouden zolang ze dat willen.

De primeur van deze dienst is voorlopig enkel weggelegd voor klanten van twee winkels in Antwerpen en Alleur (Luik). Als de eerste fase een succes wordt, zal Decathlon het project opschalen in België en daarbuiten.

www.we-play-circular.com/

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer