De Achterhoek : het best bewaarde geheim van Nederland

In het oosten van Nederland, tegen de Duitse grens, ligt ‘de Achterhoek’, één van de Gelderse Streken. Hier vind je rust en ruimte te midden van het prachtige coulisselandschap dat zo kenmerkend is voor deze regio. 

Uitgestrekte bossen en pittoreske dorpen wisselen elkaar af, gekruid met statige herenhuizen en oude kastelen. Op glooiende heuvels geniet je van prachtige vergezichten. Tijdens een herfstwandeling sta je versteld van het steeds veranderende decor. Maar deze streek heeft nog meer te bieden. De rijke traditie van het Wild Eten en het grote en diverse aanbod aan musea maken de Achterhoek tot een bestemming die je beslist aan je bucketlist wilt toevoegen. 

Ontdek hier nog meer routes in Achterhoek!

4

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!