Wetenschap klinkt leuk!

Pasar-reporter Toon Verlinden is een rasechte wetenschapper, en één van de organisatoren van Sound of Science, het eerste openluchtwetenschapsfestival van België. Hapklare wetenschap, foodtrucks en muziek? We like the sound of that!

Vorig jaar was de eerste editie van Sound of Science: een geslaagd experiment. Ook dit jaar wordt het wetenschapsfestival dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familieleden. Denk aan tenten, foodtrucks, muziek en natuurlijk veel wetenschap.

Toppers als Lieven Scheire, Stijn Meuris of Nic Balthazar komen er praten over thema’s als het klimaat en het heelal, maar je kan ook zelf aan de slag: rij met robots, doe mee met de ruimtevaartquiz of eet insecten. Tijdens de tweedaagse ontdek je de wereld van de bijen met de imkers van Fort 4, je kan naar de sterren gaan kijken in het planetarium of in real life zien hoe een échte dino doorheen de dag wordt uitgegraven. Een lezing over kwantummechanica bijwonen, ontsnappen uit een escaperoom of dansen tijdens een concert van The Subtitles? Hier is alles – of toch meer dan gewoonlijk – mogelijk!

Sound Of Science, 24 en 25 mei, Fort 4, Mortsel

Tickets en info op soundofscience.be

4

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!