Wetenschap klinkt leuk!

1 minuut leestijd

Pasar-reporter Toon Verlinden is een rasechte wetenschapper, en één van de organisatoren van Sound of Science, het eerste openluchtwetenschapsfestival van België. Hapklare wetenschap, foodtrucks en muziek? We like the sound of that!

accessoire
  • Uitstappen en vakanties

Vorig jaar was de eerste editie van Sound of Science: een geslaagd experiment. Ook dit jaar wordt het wetenschapsfestival dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familieleden. Denk aan tenten, foodtrucks, muziek en natuurlijk veel wetenschap.

Toppers als Lieven Scheire, Stijn Meuris of Nic Balthazar komen er praten over thema’s als het klimaat en het heelal, maar je kan ook zelf aan de slag: rij met robots, doe mee met de ruimtevaartquiz of eet insecten. Tijdens de tweedaagse ontdek je de wereld van de bijen met de imkers van Fort 4, je kan naar de sterren gaan kijken in het planetarium of in real life zien hoe een échte dino doorheen de dag wordt uitgegraven. Een lezing over kwantummechanica bijwonen, ontsnappen uit een escaperoom of dansen tijdens een concert van The Subtitles? Hier is alles – of toch meer dan gewoonlijk – mogelijk!

Sound Of Science, 24 en 25 mei, Fort 4, Mortsel

Tickets en info op soundofscience.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer