Wat geef ik cadeau aan een kampeerfan?

2 minuten leestijd
Cadeautjes kopen: het is niet altijd makkelijk. Wat geef je aan iemand die graag rondreist met een camper? 5 cadeaus waarmee je sowieso scoort!
accessoire
  • Kamperen

Klassieker sinds 1948

Je zou het niet zeggen, maar dit retro uitziend ding is een oven. Wil je heerlijke ovenschotels bereiden of broodjes afbakken zonder een échte oven in je camper te moeten installeren? De pan bestaat uit drie delen, die zorgen voor onder- en bovenwarmte, net zoals in een gewone oven. Al sinds 1948 een campingklassieker!

Campingoven – € 39.90 – Omnia.

 

Komen eten!

Net zo lekker koken als thuis is niet altijd eenvoudig in een camper. In dit boek vind je meer dan 80 heerlijke gerechten om te maken met beperkte kookfaciliteiten of op een barbecue. Dit boek inspireert met humor en prachtige foto’s om een culinair feestje te maken van elk moment on the road.


The Camper Van Cookbook van Martin Dorey – €17.69 – Uitgegeven door Headline Publishing Group.

 

Reizen zonder rammelen

Met dit cadeautje zorg je ervoor dat elke camperreis een stuk relaxter verloopt. Onderweg schuift servies soms alle kanten op. Deze kunststof drinkbekers staan dankzij hun magnetische bodem stevig op de bijgeleverde onderzetters. Gedaan dus met omvallende of vervelend rammelende glazen! De bekers hebben trouwens een isolerende eigenschap: frisdrank blijft zo lekker koel en koffie koelt niet zo gauw af.

Magnetische drinkbeker The Classic, set van twee – €29.95 – Silwy.

 

Op je sloffen

Pantoffels zijn altijd een goed idee. Schenk een reislustige camperfanaat deze warme en comfortabele pantoffels van… Camper. Origineel, niet? Ze zijn gemaakt van wol en hebben een rubberen zool, zodat je er ook mee naar buiten kan. Ideaal voor wie met een camper meer buiten dan binnen leeft.

Wabi pantoffels – €75 – Camper.

 

Bouw je eigen mini-camper

Zelf een mini-camper bouwen? Met de handleiding in deze Lego-set maak je een knappe vakantiecamper, met gemeubileerd interieur, een volledig ingericht keukentje en een slaapgedeelte. De minifiguurtjes maken het leven compleet. Krijgt deze kampeerbus daarna een decoratief plekje in een échte camper?

Lego City Vakantie Camper – €16.99 – Lego.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer