Wase Fietsers

Onze activiteiten

Driedaagse Corsendonk

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 1 juni 2024 - 10:00 tem maandag 3 juni 2024 - 17:00
Georganiseerd door

Onze jaarlijkse driedaagse wordt dit jaar gereden in de Kempen.  Onze verblijfplaats is "Cordendonck Hooge Heyde" in Kasterlee.  Van daaruit hebben we drie mooie fietstochten gepland, dikwijls in de natuur met soms eens een passage door dorp of stad, soms eens bos en soms een een waterloop.  Zoal

Waasland Zuid

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 30 juni 2024 - 10:00
Georganiseerd door

Vertrekkend van de parking van Hof ter Saksen in Beveren, fietsen we zuidwaarts richting Schelde. We passeren de omwalde hoeve "Ter Snoek" (eeuwenoud), volgen een stukje de Barbierbeek, gaan erover en bereiken ons doel.

Antitankgrachtroute Antwerpen Oost

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 22 september 2024 - 10:00
Georganiseerd door

Wat eens begon als een militair bouwwerk, is nu een aantrekkelijk natuurlint dat uitnodigt tot wandelen, fietsen, relaxen en verkennen.  De antitankgracht dateert van net voor de Tweede Wereldoorlog.  Ooit maakte hij deel uit van een heel netwerk van verdedigingslinies, forten en bunkers rond Ant

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping