Wase Fietsers

De Wase Fietsers zijn een groep enthousiaste fietsers uit het Waasland die een zestal namiddag- of dagfietstochten per jaar organiseren. We fietsen niet alleen in het Waasland, maar we verkennen ook andere horizonten. Als we al eens uitgezette routes volgen, krijgen die een meerwaarde door weinig gekende weggetjes of bijzondere attrakties in te lassen. Vrouw, man, jong, oud, dik, dun, spurter of biker en zeker gezinnen met kinderen, iedereen zal zich hier snel thuis voelen.

Onze activiteiten

Fortenroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 24 maart 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Voor onze eerste fietstocht van 2019, hebben we gekozen om even de grens met Nederland over te steken.  Vertrekkend op de parking Tack in Stekene, rijden we een stuktje met nummering en een stukje zonder nummering richting Koewacht (Nl).  Vanaf daar kiezen we dan richting Axel over een heel stuk

Walem

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 14 april 2019 - 10:00
Georganiseerd door

Vanuit Bazel nemen we het Kallebeekveer richting Hemiksem waar de vroegere abdij, nu gemeentehuis, direct in het oog springt.

We fietsen verder richting Zennegat waar we de Nete oversteken om even verder domein Roosendaal te bereiken waar we picknicken.

Lembeekse Bossen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 5 mei 2019 - 10:00
Georganiseerd door

We vertrekken op de markt in Lembeke. Vandaar fietsen we richting Eeklo, welke we ten zuiden passeren om Het Leen te doorkruisen. Wat verder zuidwaarts rijden we dan door het Keigatbos om het kanaal Gent-Brugge te bereiekn en over te steken.

Fietsdriedaagse Lo

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 8 juni 2019 - 10:00 tem maandag 10 juni 2019 - 17:00
Georganiseerd door

Voor onze driedaagse van dit jaar hebben we gekozen voor West-Vlaanderen. Het is dus logisch dat sporen van de 1° WO zullen opduiken tijdens onze ritten.  Toch is er nog veel meer moois te zien in die streek welke we jullie zeker niet zullen onthouden.

Scheldeland

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 29 september 2019 - 10:00
Georganiseerd door

Deze rit, de laatste van  het jaar, worddt een rit door Scheldeland.  Vertrekken doen we op de markt van Zele en zoeken de Schelde op.  Van daar gaat het naar Schellebelle, waar we de brug oversteken naar de andere kant. Via Mespelaere komen we dan aan in Dendermonde voor onze middagpauze.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Goboony

DVV verzekeringen

Govaka

Kompas

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen