Wase Fietsers

De Wase Fietsers zijn een groep enthousiaste fietsers uit het Waasland die een zestal namiddag- of dagfietstochten per jaar organiseren. We fietsen niet alleen in het Waasland, maar we verkennen ook andere horizonten. Als we al eens uitgezette routes volgen, krijgen die een meerwaarde door weinig gekende weggetjes of bijzondere attrakties in te lassen. Vrouw, man, jong, oud, dik, dun, spurter of biker en zeker gezinnen met kinderen, iedereen zal zich hier snel thuis voelen.

Onze activiteiten

Driedaags fietsweekend

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 3 juni 2023 - 10:00 tem maandag 5 juni 2023 - 17:00
Georganiseerd door

Voor onze jaarlijkse fietsdriedaagse hebben we er dit jaar voor gekozen om eens helemaal in België te blijven. Onze keuze is daarbij gevallen op het Brugse Ommeland met uitvalsbasis het Green Park Hotel in Brugge.

Grasduinen in Zeeuws-Vlaanderen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 juni 2023 - 10:00
Georganiseerd door

Vertrekkend vanop de markt van Yzendijke, bereiken we al vlug de dijk van de Westerschelde en trekken naar de Noordzee.  Nadat we Breskens doorkruist hebben, flanneren we wat verder rond de Waterdunen, een perfecte panoramaweg.  Wat verder, in Nieuwvliet-Bad, trekken we door de "Verdronken Zwarte

Schipdonkkanaalroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 augustus 2023 - 10:00
Georganiseerd door

Vertrekkend vanop de Huysmanshoeve, fietsen we richting Eeklo.  We volgen even het spoor en wat verder gaan we de grote rijweg over en fietsen door het Leen.  Als we dit bosrijke gebied verlaten hebben, komen we aan bij het Schipdonkkanaal.  Dit kanaal werd lange tijd de Stinker genoemd omdat dit

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Intersoc

Vlaanderen

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs