Wase Fietsers

De Wase Fietsers zijn een groep enthousiaste fietsers uit het Waasland die een zestal namiddag- of dagfietstochten per jaar organiseren. We fietsen niet alleen in het Waasland, maar we verkennen ook andere horizonten. Als we al eens uitgezette routes volgen, krijgen die een meerwaarde door weinig gekende weggetjes of bijzondere attrakties in te lassen. Vrouw, man, jong, oud, dik, dun, spurter of biker en zeker gezinnen met kinderen, iedereen zal zich hier snel thuis voelen.

Onze activiteiten

Meetjeslandse Kreken

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 juni 2021 - 10:00
Georganiseerd door

Het Meetjesland is een waterrijk gebied met vele waterlopen en kreken.  Het situeert zich boven Gent en tegen de grens met Nederland (sommige kreken lopen zelfs verder in dit land).  

Langs Schelde en Dender

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 11 juli 2021 - 10:00
Georganiseerd door

We maken vandaag een fietstocht door het Scheldeland.  Vertrekkend vanop de markt van Zele, steken we in Wichelen de Schelde over.  Wat verder bereiken we de Dender welke we even volgen en ook oversteken richting Lebbeke, waar we middagmalen.

De Linieroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 22 augustus 2021 - 10:00
Georganiseerd door

We fietsen vandaag de linieroute, gebasserd op de KW-linie langs het kanaal Leuven - Mechelen.  We houden even halt in Haacht bij de restanten van deze KW-antitankgracht en fietsen verder over de weide van Werchter richting Leuven.  Alvorens deze stad te bereiken, houden we even halt bij de abdij

Over de Kalmthoutse Heide

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 19 september 2021 - 10:00
Georganiseerd door

We vertrekken op de parking aan de kerk van Gooreind, een gehucht van Wuustwezel.  We fietsen noordwaarts en trekken eerst door Wuustwezel, een kleine stad.  Vandaar gaan we westwaarts door het natuurgebied "De Maatjes" en bereiken Wildert voor onze middagstop.  Na de middag bezoeken we eerst de

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Govaka

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen