Wase Fietsers

De Wase Fietsers zijn een groep enthousiaste fietsers uit het Waasland die een zestal namiddag- of dagfietstochten per jaar organiseren. We fietsen niet alleen in het Waasland, maar we verkennen ook andere horizonten. Als we al eens uitgezette routes volgen, krijgen die een meerwaarde door weinig gekende weggetjes of bijzondere attrakties in te lassen. Vrouw, man, jong, oud, dik, dun, spurter of biker en zeker gezinnen met kinderen, iedereen zal zich hier snel thuis voelen.

Onze activiteiten

Fietsweekend

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 22 mei 2020 - 10:00 tem zondag 24 mei 2020 - 18:00
Georganiseerd door

Ons fietsweekend beleven we dit jaar in de Maasvallei.  Vertrekkend vanuit het pittoreske Roosteren, fietsen we alle richtingen uit om mooie dingen te mogen aanschouwen.

Langs Schelde en Dender

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 19 juli 2020 - 10:00
Georganiseerd door

We maken vandaag een fietstocht door het Scheldeland.  Vertrekkend vanop de markt van Zele, trekken we in Wichelen de Schelde over.  Wat verder bereiken we de Dender welke we even volgen en ook over steken rcihting Lebbeke.  Daar is het tijd om ons middagmaal te veroberen.  We fietsen daarna verd

Linieroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 23 augustus 2020 - 10:00
Georganiseerd door

We fietsen vandaag de linieroute, gebaseerd op de KW -linie langs het kanaal Leuven-Mechelen.  We houden even halt met de restanten van deze KW antitankgracht en fietsen verder over de weide van Werchter richting Leuven.  Alvorens deze stad te bereiken, houden we even halt bij de abdij van Vlierb

Over de Kalmthoutse Heide

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 20 september 2020 - 10:00
Georganiseerd door

We vertrekken op de parking aan de kerk van Gooreind, een gehucht van Wuustwezel.  We fietsen noordwaarts en trekken eerst door Wuustwezel, een kleine stad.  Vandaar gaat het westwaarts door een natuurgebied: de Maatjes.  We bereiken Wildert voor onze stop.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping