Lekkage

1 minuut leestijd

Door het ontbreken van een dakgoot aan mijn camperbus loopt dakwater langs de zijkant, achter de luifelcassette langs, via de openstaande schuifdeur naar binnen. Is daar iets tegen te doen.

Helpdesk
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Thule biedt in z’n assortiment een afdichtrubber dat lekwater tussen de luifel en de zijwand van de camper voorkomt. Dat ‘Thule Sealing Rubber’ is maximaal vier meter lang en verkrijgbaar in de breedtes van 5, 6,2 en 8 centimeter. Prijs vanaf € 55. Accessoires van Thule kunnen via de meeste camper en caravandealers worden besteld.

Fiamma levert een zelfklevende flexibele rubberen goot genaamd ‘Drip Stop’. Die kan je overal langs de dakrand plakken of bijvoorbeeld ook boven een garagedeur. Verkrijgbaar van 75 centimeter tot 10 meter lengte. Prijzen vanaf € 13.

Meer info op thule.com en fiammastore.nl.

deel Artikel

extra tips

Gerelateerde helpdesk artikels

Techniek
Topzware camper
Techniek
Bedden te klein?
Techniek
Lek
Techniek
Distributieriem
Techniek
Stoppen gesprongen?
Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer