50 mooie fietsroutes in Vlaanderen

Fietsen is de ideale manier om zowel actief te ontspannen als een regio te verkennen. Voor sportievelingen en gezinnen, voor jong en oud, voor snel en langzaam, voor iedereen. Onze reporters helpen je graag op weg met deze 50 toppers.

2

Antwerpen

Ontdek de provincie Antwerpen vanop de fiets: fiets langs de Prinsenroute, de aardbeienstreek rond Hoogstraten of de Kempense Zaligheden.

Limburg

Limburg staat bekend als het fietsparadijs van Vlaanderen. Onze routes brengen je door de Voerstreek, tussen de bomen en in het spoor van Bruegel

Oost-Vlaanderen

De Leie en de Schelde zijn twee belangrijke rivieren in Oost-Vlaanderen. Ze vormen de gids van heel wat fietstochten in deze provincie.

Vlaams-Brabant

Wie Vlaams-Brabant zegt denkt wellicht meteen aan Leuven. De provincie heeft echter nog heel wat meer fietslekkers te bieden.

West-Vlaanderen

Fietsen in West-Vlaanderen is meer dan de kust. Enkele routes nemen je mee langs het oorlogsverleden van de provincie. De culinaire fietser kan dan weer terecht in de streek rond Poperinge.

Word lid van Pasar en ontvang elke maand wandel- en fietsinspiratie

Genieten van mooie plekken? Nieuwe routes ontdekken? Met vrienden, je gezin,
in je ééntje of met een gezellige Pasar-groep? Pasar geeft je tips en inspiratie voor wandel-en fietstochten, kampeerreizen, uitstappen en vakanties.

Sluit je aan bij Pasar en krijg tonnen tips en inspiratie, voordelen en kortingen.

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!