50 mooie fietsroutes in Vlaanderen

1 minuut leestijd

Fietsen is de ideale manier om zowel actief te ontspannen als een regio te verkennen. Voor sportievelingen en gezinnen, voor jong en oud, voor snel en langzaam, voor iedereen. Onze reporters helpen je graag op weg met deze 50 toppers.

reportage
  • Fietsen

Antwerpen

Ontdek de provincie Antwerpen vanop de fiets: fiets langs de Prinsenroute, de aardbeienstreek rond Hoogstraten of de Kempense Zaligheden.

Bekijk de routes

Limburg

Limburg staat bekend als het fietsparadijs van Vlaanderen. Onze routes brengen je door de Voerstreek, tussen de bomen en in het spoor van Bruegel

Bekijk de routes

Oost-Vlaanderen

De Leie en de Schelde zijn twee belangrijke rivieren in Oost-Vlaanderen. Ze vormen de gids van heel wat fietstochten in deze provincie.

Bekijk de routes

Vlaams-Brabant

Wie Vlaams-Brabant zegt denkt wellicht meteen aan Leuven. De provincie heeft echter nog heel wat meer fietslekkers te bieden.

Bekijk de routes

West-Vlaanderen

Fietsen in West-Vlaanderen is meer dan de kust. Enkele routes nemen je mee langs het oorlogsverleden van de provincie. De culinaire fietser kan dan weer terecht in de streek rond Poperinge.

Bekijk de routes

Word lid van Pasar en ontvang het hele jaar fietsinspiratie

Als lid van Pasar Fietsen wordt je het hele jaar door verwend met boeiende reisreportages, originele routes en handige tips - in de magazines, de digitale nieuwsbrieven en op de Pasar-website.
Bovendien kan je voordelig deelnemen aan de vele activiteiten van Pasar en geniet je van alle Pasar-voordelen: korting bij Kompas Camping, op het Intersoc Travel-aanbod en voordelige verzekeringen.

Word lid

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer