50 mooie boswandelingen in Vlaanderen

1 minuut leestijd

Bossen hebben in elk seizoen hun charme. Pasar selecteerde voor de bosbaders onder jullie 50 mooie boswandelingen in Vlaanderen, 10 in elke provincie.

Lees ook: 50 mooie wandelingen in Vlaanderen

reportage
  • Wandelen

Antwerpen

De provincie Antwerpen telt heel wat restanten van oude bossen: de Hondsbossen, het Zevenbergbos,.... Gegarandeerd veel wandelplezier dus.

Bekijk de wandelingen

Limburg

Limburg telt enkele van de grootste bosgebieden van het land. Bosland en het Nationaal Park Hoge Kempen zijn uiteraard de meeste bekende bosgebieden, maar ook een tripje naar het Munsterbos of het Bellevuebos is de moeite waard.

Bekijk de wandelingen

Oost-Vlaanderen

Het Muziekbos is uiteraard een klassieker, maar we brengen je ook naar Buggenhout, Neigembos, het Heidebos, de Stropersbossen en het Raspaillebos.

Bekijk de wandelingen

Vlaams-Brabant

Boswandelen in Vlaams-Brabant, dat is meer dan het Zoniënwoud en het Hallerbos. Ook het Meerdaalwoud, het Kravaalbos, het Silsombos en het Mollendaalbos nodigen uit tot wandelen.

Bekijk de wandelingen

West-Vlaanderen

Ook West-Vlaanderen heeft heel wat bossen in de aanbiedingen: de Duinbossen in De Haan, de Kasteelbossen rond Brugge en de Gasthuisbossen in Ieper bijvoorbeeld.

Bekijk de wandelingen

Elke maand wandelinspiratie in je mailbox?

Schrijf in op onze nieuwsbrief

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer