50 mooie wandelingen in Vlaanderen

Ook in de tweede lockdown trekken we massaal de wandelschoenen aan. Pasar selecteerde voor jullie 50 mooie wandelroutes, 10 in elke provincie.

Lees ook:

1

Antwerpen

Naast een klassieker als de Kalmthoutse Heide sturen we je onder meer  ook richting De Liereman, het Stiltegebied in Weert en het Verdronken Land van Saeftinghe ​

Limburg

Naast een fietsprovincie is Limburg ook een schitterende en gevarieerde wandelprovincie. Je vindt er het Nationaal Park Hoge Kempen en kan er wandelen over mijnterrils en dwars door de Sahara in Lommel.

Oost-Vlaanderen

Het Muziekbos met zijn mysterieuze Geuzentoren, een sprookjesachtig stukje Vlaanderen op de flanken van de Bosberg of de schilderachtige omgeving van het renaissancekasteel Ooidonk: Oost-Vlaanderen heeft tal van wandeltoppers.

Vlaams-Brabant

Bossen en holle wegen: wie op wandel gaat in Vlaams-Brabant kan er niet aan ontsnappen. Het gebied tussen het Pajottenland en het Hageland is absoluut geweldig wandelgebied.

West-Vlaanderen

Wandelen in West-Vlaanderen is meer dan strand en duinen. Ooit al op verkenning geweest rond Poperinge, West-Vleteren of Westouter? Doen!

Elke maand wandelinspiratie in je mailbox?

Schrijf in op onze nieuwsbrief

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!