50 mooie wandelingen in Vlaanderen

1 minuut leestijd

Ook in de tweede lockdown trekken we massaal de wandelschoenen aan. Pasar selecteerde voor jullie 50 mooie wandelroutes, 10 in elke provincie.

Lees ook:

reportage
  • Wandelen

Antwerpen

Naast een klassieker als de Kalmthoutse Heide sturen we je onder meer  ook richting De Liereman, het Stiltegebied in Weert en het Verdronken Land van Saeftinghe ​

Bekijk de wandelingen

Limburg

Naast een fietsprovincie is Limburg ook een schitterende en gevarieerde wandelprovincie. Je vindt er het Nationaal Park Hoge Kempen en kan er wandelen over mijnterrils en dwars door de Sahara in Lommel.

Bekijk de wandelingen

Oost-Vlaanderen

Het Muziekbos met zijn mysterieuze Geuzentoren, een sprookjesachtig stukje Vlaanderen op de flanken van de Bosberg of de schilderachtige omgeving van het renaissancekasteel Ooidonk: Oost-Vlaanderen heeft tal van wandeltoppers.

Bekijk de wandelingen

Vlaams-Brabant

Bossen en holle wegen: wie op wandel gaat in Vlaams-Brabant kan er niet aan ontsnappen. Het gebied tussen het Pajottenland en het Hageland is absoluut geweldig wandelgebied.

Bekijk de wandelingen

West-Vlaanderen

Wandelen in West-Vlaanderen is meer dan strand en duinen. Ooit al op verkenning geweest rond Poperinge, West-Vleteren of Westouter? Doen!

Bekijk de wandelingen

Elke maand wandelinspiratie in je mailbox?

Schrijf in op onze nieuwsbrief

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer