50 mooie boswandelingen in Vlaanderen

Bossen hebben in elk seizoen hun charme. Pasar selecteerde voor de bosbaders onder jullie 50 mooie boswandelingen in Vlaanderen, 10 in elke provincie.

Lees ook: 50 mooie wandelingen in Vlaanderen

Antwerpen

De provincie Antwerpen telt heel wat restanten van oude bossen: de Hondsbossen, het Zevenbergbos,.... Gegarandeerd veel wandelplezier dus.

Limburg

Limburg telt enkele van de grootste bosgebieden van het land. Bosland en het Nationaal Park Hoge Kempen zijn uiteraard de meeste bekende bosgebieden, maar ook een tripje naar het Munsterbos of het Bellevuebos is de moeite waard.

Oost-Vlaanderen

Het Muziekbos is uiteraard een klassieker, maar we brengen je ook naar Buggenhout, Neigembos, het Heidebos, de Stropersbossen en het Raspaillebos.

Vlaams-Brabant

Boswandelen in Vlaams-Brabant, dat is meer dan het Zoniënwoud en het Hallerbos. Ook het Meerdaalwoud, het Kravaalbos, het Silsombos en het Mollendaalbos nodigen uit tot wandelen.

West-Vlaanderen

Ook West-Vlaanderen heeft heel wat bossen in de aanbiedingen: de Duinbossen in De Haan, de Kasteelbossen rond Brugge en de Gasthuisbossen in Ieper bijvoorbeeld.

Elke maand wandelinspiratie in je mailbox?

Schrijf in op onze nieuwsbrief