St-Baafs-Vijve

Ben je op zoek naar ideeën om je vrije tijd en je vakantie zo aangenaam mogelijk door te brengen, ben je liefhebber van een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuk dagje uit, een gezellige ontmoetingsavond of een informatieavond over toeristische bestemmingen? Het team van Pasar Sint-Baafs-Vijve heeft vast wel iets naar jouw smaak op de kalender staan. Of maak je liever gebruik van de opzoekmogelijkheden volgens interesse en streek op de nationale website van Pasar: www.pasar.be .

Oude-Leie-arm

Mooie natuurplekjes aan een Leie-arm te Sint-Baafs-Vijve.

Natuur als buur

Deze rustgevende oude Leie-meander bij het dorpscentrum.

Verkiezing mooiste plekje

Pasar koos dit als mooiste plekje van Sint-Baafs-Vijve. 

Onze activiteiten

Prijsuitreiking Zomerzoektochten 2019 met presentatie over de geldige antwoorden

Voorstelling
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 22 september 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Als afsluit van de 2 zomerfotozoektochten (24 km fietsen of/en 3,1 km wandelen), die werden afgewerkt in de periode van 22 juni tot 25 augustus 2019, volgen nog de prijsuitreikingen van beide prijskampen op een gezamenlijke bijeenkomst op zondag 22 september 2019.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Campings in Vlaanderen

Govaka

Kompas