St-Baafs-Vijve

Ben je op zoek naar ideeën om je vrije tijd en je vakantie zo aangenaam mogelijk door te brengen, ben je liefhebber van een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuk dagje uit, een gezellige ontmoetingsavond of een informatieavond over toeristische bestemmingen? Het team van Pasar Sint-Baafs-Vijve heeft vast wel iets naar jouw smaak op de kalender staan. Of maak je liever gebruik van de opzoekmogelijkheden volgens interesse en streek op de nationale website van Pasar: www.pasar.be .

Oude-Leie-arm

Mooie natuurplekjes aan een Leie-arm te Sint-Baafs-Vijve.

Natuur als buur

Deze rustgevende oude Leie-meander bij het dorpscentrum.

Verkiezing mooiste plekje

Pasar koos dit als mooiste plekje van Sint-Baafs-Vijve. 

Onze activiteiten

Fiets-, zomer-, fotozoektocht in Mandel- en Leiestreek

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 26 juni 2021 - 09:00 tem zondag 26 september 2021 - 23:45
Georganiseerd door

De streek, waar de rivieren Mandel en Leie samenvloeien, blijft fietsers boeien voor een tochtje in de mooie natuur en het ontdekken van idyllische plekjes. Daarom organiseert Pasar Sint-Baafs-Vijve voor de 11de maal in die streek een fotozoektocht per fiets.

Wandel-, zomer-, fotozoektocht in Mandel- en Leiestreek

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 26 juni 2021 - 09:00 tem zondag 26 september 2021 - 23:45
Georganiseerd door

Een wandeltochtje van 4,650 km gecombineerd met het zoeken naar 25 plaatsen die men dient te herkennen uit evenveel foto's en er dan telkens een vraag schriftelijk te beantwoorden met gegevens die ter plaatse zijn te vinden.

Prijsuitreiking van de fotozoektochten 2021

lezing of congres van een reisverslag
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 16 oktober 2021 - 14:00
Georganiseerd door

Voor de 2 fotozoektochten (wandel- en fietszoektocht) in 2021 wordt een gezamenlijke prijsuitreiking ingericht, waar niet alleen de prijzen worden uitgereikt maar waar ook een powerpointpresentatie op groot scherm wordt gegeven met opgave en verklaring van de juiste antwoorden van beide tochten.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Govaka

Vlaanderen

Kompas Camping