50 dingen om te doen in de kerstvakantie

Op zoek naar leuke en interessante activiteiten in de kerstvakantie? Pasar helpt je op weg met deze tips voor een uitje.

4

Antwerpen

Voor elk wat wils in Antwerpen: cultuur te over in de koekenstad, maar ook wie kindvriendelijke of ontspannende buitenactiviteiten zoekt, komt voldoende aan zijn trekken in de provincie Antwerpen.

Limburg

Ook in Limburg hoef je niet bij de lockdownpakken te blijven zitten. De provincie heeft ook de komende weken heel wat natuur en cultuur in de aanbieding.

Oost-Vlaanderen

Paarden spotten in Dendermonde, genieten van natuurschoon in Gentbrugge of kennis maken met een relatief onbekende wereldkunstenaar. Met onze tips voor Oost-Vlaanderen verveel je je niet.

Vlaams-Brabant

Streetart en moderne kunst in de hoofstad, bosplezier in Leuven en Scandinavische kabouters in Tienen. Tips voor een onvergetelijke kerstvakantie in Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen

Speuren in de bossen in de Westhoek, Diksmuide by night ontdekken of op de koffie bij Ensor. In West-Vlaanderen kan het allemaal.

Word lid van Pasar en ontvang elke maand tips voor trips

Pasar-magazine, dat is tien keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd: de leukste tips voor trips, de mooiste wandel- en fietsroutes in België en gevarieerde reisreportages die je doen dromen van je volgende reis. 

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!