50 dingen om te doen in de kerstvakantie

2 minuten leestijd

Op zoek naar leuke en interessante activiteiten in de kerstvakantie? Pasar helpt je op weg met deze tips voor een uitje.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Antwerpen

Voor elk wat wils in Antwerpen: cultuur te over in de koekenstad, maar ook wie kindvriendelijke of ontspannende buitenactiviteiten zoekt, komt voldoende aan zijn trekken in de provincie Antwerpen.

Ontdek onze tips

Limburg

Ook in Limburg hoef je niet bij de lockdownpakken te blijven zitten. De provincie heeft ook de komende weken heel wat natuur en cultuur in de aanbieding.

Ontdek onze tips

Oost-Vlaanderen

Paarden spotten in Dendermonde, genieten van natuurschoon in Gentbrugge of kennis maken met een relatief onbekende wereldkunstenaar. Met onze tips voor Oost-Vlaanderen verveel je je niet.

Ontdek onze tips

Vlaams-Brabant

Streetart en moderne kunst in de hoofstad, bosplezier in Leuven en Scandinavische kabouters in Tienen. Tips voor een onvergetelijke kerstvakantie in Vlaams-Brabant

Ontdek onze tips

West-Vlaanderen

Speuren in de bossen in de Westhoek, Diksmuide by night ontdekken of op de koffie bij Ensor. In West-Vlaanderen kan het allemaal.

Ontdek onze tips

Meer inspiratie nodig?

Nood aan extra inspiratie voor de komende weken? Lees dan deze tips:

50 mooie wandelingen in Vlaanderen
50 mooie boswandelingen in Vlaanderen
20 mooie wandelingen in Wallonië
10 originele wandelingen in Vlaanderen
10 leuke wandelingen met kinderen
Deze musea zijn opnieuw open
Coronaproof wandelen met Pasar-afdelingen

Word lid van Pasar en ontvang elke maand tips voor trips

Pasar-magazine, dat is tien keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd: de leukste tips voor trips, de mooiste wandel- en fietsroutes in België en gevarieerde reisreportages die je doen dromen van je volgende reis. 

Word lid

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer