Facebook pagina

Pasar-magazine

Share/Save/Bookmark

2014

 
Ontdekken en genieten met Pasar-magazine

Pasar-magazine, dat is elf keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd. Zin in een dagje uit? De leukste tips voor trips vind je maandelijks in de Pasar-agenda. Trek je graag je stapschoenen aan of vinden we je in het weekend steevast op de fiets? Pasar presenteert je de leukste wandel- en fietsroutes in België en bij de buren.
 
Als je al aan het dromen bent van je volgende reis, dan giet je ze dankzij de gevarieerde reisreportages met alle nodige praktische info snel in concrete plannen. Ben je een fervente kampeerder of trek je er voor de eerste keer op uit met je tent, caravan of motorhome? Zowel in het magazine als in de kampeerbijlages (twee keer per jaar) krijg je massa’s nuttige tips.
 

De boeiende verslagen van de Pasar-journalisten nemen je samen met de knappe foto’s maandelijks mee naar bestemmingen dichtbij én wat verder weg.
   

Pasar deze maand

Naast Groenland, maar deel van Noorwegen: Spitsbergen is vooral dunbevolkte sneeuwvlakte, die je verkent met een sneeuwscooter of hondenslede. Dichterbij kan je te voet door de sneeuw in de Vogezen: onze reporter sliep er zelfs in een tentje. Of ze kou leed? Dat lees je in dit nummer van Pasar. Je ontdekt verder heel wat fraais uit Friesland n immaterieel Unesco-werelderfgoed van bij ons. Zo'n beetje Brits erfgoed zijn de typische fish and chips: in Cornwall fietsen we naar de roots ervan. De winter vergeten doen we in de Dominicaanse Republiek.
 

Benieuwd? Blader hier door het magazine van februari.
 

 

Het volgende nummer van Pasar-magazine verschijnt eind februari 2017.