Eco én ok als fietser?

Strak in je (fiets)pak en nog eens ecologisch ok ook, als fietser: hoe doe je dat?

2

Als het giet

Als de hemelsluizen opengaan en je nog vér van je bestemming bent, dan haal je je lichtgewicht Packable Rain Parka boven: wind- en waterdicht, compact, reflecterend, waterafstotend, ademend, verstelbaar, in hip rood of klassieker grijs of beige en 100% van gerecycleerd materiaal.  Wat wil je nog meer als fietser? O ja: dat je erin kan fietsen! Dat lukt prima, dankzij de 2-weg ritsen en zijsplitten.

bit.ly/PackableRainParka

Lichtgewicht

Casual en toch stylish: dit - unisex - fietsshirtje van merinowol ziet er altijd goed uit, of je nu onderweg bent of ergens binnenstapt om iets te drinken. Safety meets sofistication: de strategisch ingestikte reflecterende tape zorgt ervoor dat je in het donker goed gezien wordt. Waarom merinowol? Da’s niet alleen duurzaam, maar ook temperatuurregulerend, absorpberend en anti-bacterieel als je jezelf in het zweet fietst.

bit.ly/AtlasMerinoCycling

C’est du Belge

Peloton de Paris? Vergis je niet, da’s een Belgisch merk.  Eentje dat let op duurzaamheid. Hun handige stuurtas gaat superlang mee en is ook nog eens superhandig: je clipt ‘m op je stuur en hebt je telefoon, sleutels, eten en co letterlijk binnen handbereik, waterdicht en wel. En o ja, ook superstylish: je kan ‘m personaliseren - stylen en pimpen – met velcro patches. Cool!

bit.ly/handlebagPelotonDeParis

Cycle & recycle

Een goeie fietstas bespaart heel veel wegwerptasjes, als je ‘m snel kan losklikken en meenemen. Dat kan, met deze hard back fietstas van Vaude, die ook nog eens voor de volle 100% van gerecycleerd materiaal is gemaakt. En ja, stijlvol minimalistisch is ie ook.

bit.ly/BikebagVaude

Feel good: eco all the way

Al ooit gedacht aan een ecofiets? De (e-)bikes van MyBoo worden gemaakt in Ghana en Duitsland en zijn van… bamboe! Even stabiel als staal, licht als aluminium en comfortabel als carbon. Echt feel good fietsen dus, zeker als je weet dat je met je aankoop ook nog eens een school in Ghana steunt met 500 kinderen.

my-boo.de

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!