Elektrische fietsbeurs

Twijfel je al even of je een elektrische fiets zou aankopen? Zou je er graag eerst een paar kunnen testen? Kom dan naar deze beurs waar verschillende fietshandelaars hun nieuwste e-bikes gaan tentoonstellen en waar je veel van deze modellen kan testen.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Pasar in samenwerking met de gemeente Zandhoven en de politiezone ZARA.

Pasar en de politie zullen op dat moment infosessies geven om nieuwe e-bikegebruikers de weg te wijzen bij hun aankoop en om meer uitleg te geven over de meest actuele wetgeving op vlak van e-bikes.

 

De toegang tot dit evenement is helemaal gratis!

5 redenen om op 3 maart 2019 koers te zetten naar de Elektrische fietsbeurs in Zandhoven:

1. Twijfel je al even of je een elektrische fiets zou aankopen? Zou je er graag eerst een paar kunnen testen? Dat treft: op de fietsbeurs kan je buiten vrijblijvend een rondje maken met e-bikes van verschillende merken.

2. De afdelingen van Pasar regio Voorkempen organiseren deze beurs samen met de gemeente Zandhoven en de politiezone ZARA (Zandhoven en Ranst). Zij beantwoorden alle mogelijke vragen die je maar kan hebben over veilig fietsen met een e-bike.

3. In 2016 veranderde de wetgeving rond elektrisch fietsen. Heb je een verzekering nodig? En wat met een rijbewijs, nummerplaat en helm? Moet je je e-bike inschrijven? Je bent weer helemaal mee dankzij de workshops die op de elektrische fietsbeurs worden gegeven. Tijdens deze workshops geven fietsconsulenten van Pasar én agenten van politiezone ZARA je ook een degelijke uitleg over de  verschillende types fietsen.

4. Droom je van weekendjes weg of zelfs heuse fietsreizen met je e-bike? Op de infostand van Pasar kan je je laten inspireren om jouw volgende uitstap te plannen.

5. Dit jaar vieren we het 5-jarig jubileum van deze elektrische fietsbeurs en gaat niet onopgemerkt voorbij gaan. Pasar Voorkempen heeft een ‘special guest’ uitgenodigd, helemaal in het thema… Kom het ontdekken en leer bij over de geschiedenis van de fiets!

Deze beurs heeft gratis toegang en vindt plaats in Evenementenhal De Populier, Populierenhoeve 22 in Zandhoven, van 10 tot 17 uur. Meer info bij Paula Henderickx, tel. 0475 59 32 76, paula.henderickx@skynet.be.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 3 maart 2019 - 10:00
Praktische info

Deze beurs heeft gratis toegang en vindt plaats in

Evenementenhal De Populier, Populierenhoeve 22 in

Zandhoven, van 10 tot 17 uur. 

Meer info bij Paula Henderickx, tel. 0475 59 32 76,

paula.henderickx@skynet.be.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
populier
Populierendreef
2240 Zandhoven

Deelname-informatie

Deelnemers
1 000 - 1 600
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 0.00
Deelnameinformatie

Inkom is Gratis

Contactpersoon

Contactpersoon
Paula Henderickx
paula.henderickx@skynet.be
0475 59 32 76
Georganiseerd door
In samenwerking met
Politie en Gemeente Zandhoven

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!