Upway, jouw betrouwbare route naar groen rijden

Maak kennis met Upway: de online marktplaats voor gereviseerde elektrische fietsen. Milieubewust en budgetvriendelijk! 

Elektrische fietsen domineren steeds vaker ons dagelijkse verkeersbeeld. Niet alleen zijn ze een milieuvriendelijke vervanging van de auto, maar ze bieden ook een comfortabele manier om lange tochten te maken. Dankzij Upway, een online marktplaats voor elektrische fietsen, kun je nu ook refurbished e-bikes aanschaffen zonder een fortuin uit te geven. 

Over Upway 

In 2021 lanceerden Toussaint Wattinne en Stéphane Ficaja het innovatieve platform Upway. Deze vooruitstrevende Franse onderneming heeft als missie om e-bikes een tweede leven te geven door ze refurbished opnieuw te verkopen. Refurbished fietsen zijn al eens gebruikt geweest, maar volledig opgeknapt, opgepoetst en gereviseerd. 

Topkwaliteit verzekerd 

Ervaren technici toveren elke fiets om tot bijna nieuw, met een grondige controle van twintig inspectiepunten en vervanging van essentiële onderdelen waar nodig. Zo weet je dat je kwaliteit koopt, ook al is de fiets al eens gebruikt geweest. Om dit te garanderen, kan je op Upway rekenen voor het zorgvuldige renovatieproces en krijg je één jaar garantie. 

Door op deze manier tweedehands e-bikes aan de man te brengen, kan Upway fietsen aanbieden tegen veel lagere prijzen in vergelijking met nieuwe elektrische fietsen. In België vind je fietsen die tot 60% voordeliger zijn dan splinternieuwe exemplaren. Het perfecte moment om een e-bike in huis te halen is aangebroken! 

 

Verantwoord elektrisch fietsen 

Upway's visie is helder: elektrisch fietsen bereikbaar en betaalbaar maken voor iedereen. Binnen de kortste tijd word jouw refurbished fiets aan huis geleverd. Bevalt de aankoop je niet, dan kan je binnen 14 dagen de fiets retourneren. Upway gelooft dus niet alleen in een groenere planeet, maar ook in een superieure fietsbeleving; vlot, behaaglijk en zorgeloos. 

Op de website van Upway vind je snel en eenvoudig een prima gerenoveerde fiets voor een fractie van de originele prijs. Maak een keuze uit een aanbod van toonaangevende merken zoals Stromer, Veloci, Gazelle en Cube, en ontdek een breed scala aan fietsstijlen, van racefietsen tot speed pedelecs. 

Dus, twijfel niet en surf naar Upway's website. Jouw nieuwe e-bike avontuur wacht op je!