Hotel Edelweiss Gerlos, waar comfort en culinair genot samenkomen in een familiale sfeer

Welkom in Gerlos, middenin de Oostenrijkse Alpen op 1.250 meter hoogte, waar de temperatuur aangenaam is en de lucht schoon.

Ontdek de pracht van Gerlos tijdens een verblijf in Hotel Edelweiss. Het viersterrenhotel wordt al 35 jaar gerund door de familie van der Arend en is een persoonlijke mix van klassiek Tirools en modern. Het heeft 50 kamers, een gym, een tuin met ligbedden, een 15 meter lang zwembad en drie verschillende sauna’s voor de ideale ontspanning na een dag in de bergen

In Gerlos geraak je niet snel verveeld! Zo vind je er 325 kilometer aan mountainbike-routes vol actie, mysterieuze grotverkenningen en spannende kinderactiviteiten (van maandag t/m vrijdag en kosteloos voor alle hotelgasten). Daarnaast kun je genieten van 400 kilometer aan wandelpaden voor alle niveaus: van ontspannende wandelingen naar één van de vijf zij-dalen tot uitdagende bergtochten, bv. naar de Zittauer Hütte.

Wil je meteen de hoogte in? Met de free mountain card kun je gebruik maken van de gondellift in Gerlos & Königsleiten. Binnen vijf minuten sta je in het midden van het wandelgebied van de Zillertal Arena. Deze gondelliften brengen je naar een hoogte van 1.600 meter en al wandelend kun je genieten van een prachtig uitzicht. De free mountain card kun je elke dag gebruiken en is bij de kamerprijs inbegrepen.

Wil je een dag de omgeving verkennen? Ook buiten Gerlos is er genoeg te doen. Dit zijn de top 5 aanbevelingen van Hotel Edelweiss:

  1. Krimml wasserfaelle (de hoogste watervallen van Europa).
  2. Braukunsthaus in Zell am Ziller
  3. Natureispalast in Hintertux
  4. Stadswandeling in Innsbruck
  5. Swarovski Kristal Welten in Wattens

Na een dag vol avontuur in de bergen kun je heerlijk tot rust komen in de wellness van Hotel Edelweiss. Plons in het zwembad met het meest zachte en zuivere water, zonder chloor en chemie (voor meer informatie, Ospa Philosophie). Stap binnen in de Finse sauna, bio-sauna of stoombad en laat de warmte je omarmen. Om de dag compleet te maken, kun je een massage boeken bij de erkende masseur. Je kunt kiezen uit verschillende opties. Bij een boeking met de code PASAR krijg je een massage tegoedbon bij aankomst kado.

De keuken van Hotel Edelweiss staat bekend om zijn toewijding aan zowel regionale als internationale gerechten, bereid met de beste producten. Van warme Wiener Apfelstrudel tot Peking eend uit het verre oosten. Laat je elke dag verrassen in het sfeervolle restaurant.

De prachtige kamers bieden niet alleen een heerlijke nachtrust, maar ook een mooi uitzicht op de bergen en zijn uitgerust met al het comfort dat je nodig hebt voor een ontspannen verbijf. Van familiekamers in een moderne Landhaus-stijl tot klassieke Oostenrijkse tweepersoonskamers, je vindt er sowieso de perfecte ruimte voor jouw verblijf.

Een verblijf in Hotel Edelweiss is een echte alpiene ervaring waar comfort, culinaire diversiteit en verwennerij hand in hand gaan. Een onvergetelijke zomer voor alle leeftijden!

De familie van der Arend kijkt er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen.
Bis bald in Gerlos!