Daguitstap naar Gent

We hebben een fantastische daguitstap gepland die zowel ontspannend als verrijkend zal zijn. Hier is wat we voor jullie in petto hebben :
 

Ochtend : We starten onze dag met een koffiepauze in het schilderachtige recreatiedomein Puyenbroeck. Onder het genot van een kopje koffie en een smakelijke koffiekoek, kunnen we de serene omgeving bewonderen. Na deze oppepper maken we een korte wandeling (max. 5 km) om de benen te strekken en de natuur te ervaren.
Middag : Na onze ochtend in Puyenbroeck reizen we door naar het centrum van Gent, waar we zullen lunchen in het restaurant “De Gulden Valk”. Hier wacht ons een smakelijke maaltijd. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van goede gesprekken en de lokale keuken.
Namiddag : We vervolgen onze dag met een ludieke rondleiding door de historische stad Gent. Onze gastheer en gastvrouw zijn een pastoor en een nonnetje, die gewapend met gitaar en mondharmonica, een karretje “dreupols”, snoepjes en cakejes hun gasten meenemen naar het middeleeuwse “Gante”. Ze vertellen en zingen over de anekdotes van deze roemrijke geschiedenis.

Dit wordt vast en zeker een unieke ervaring !
We kijken ernaar uit om deze mooie dag met jullie te delen.
Tot dan !

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 16 juni 2024 - 08:00
Praktische info

Vertrek : 8.15u Parking achter het CC “De Ploter” Acacialaan 1742 Sint-Katherina-Lombeek
Terug : rond 19.00 - 19.30u
Deelnameprijs : leden Pasar: €70/pp, niet-leden : €75/pp. Inbegrepen: busreis, koffie en koffiekoek, middaglunch en gidsen.
middaglunch : stoverij van varkenswangetjes of vol au vent met verse frietjes en gemengd slaatje, dessert + 1 drank naar keuze.

Inschrijven kan tot vrijdag 31 mei, door het bedrag te storten op rekening nr. BE75 7995 5417 5651 van Pasar Ternat, met vermelding : “Daguitstap Gent en keuze van het hoofdgerecht, varkenswangetjes of vol-au-vent”

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
De Gulden Valk
Vrijdagmarkt 22 Gent
9000 Gent

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 40

Contactpersoon

Contactpersoon
Ghislain Sergooris
ghislain.sergooris@gmail.com
+32476315253
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!