Jij bent een sociale kampeerplanner

Kamperen hoeft voor jou niet per se in de natuur, maar het liefst wel in groep of op een plek waar andere leuke mensen zijn.

Daar wil je dan ook best voorbereid aan starten.

Op deze kampeerplekken kan je een goed gesprek hebben met je gevolg of met andere kampeerders. Begin al maar te plannen.

1. Kompas Camping Nieuwpoort / Westende

Kompas Camping biedt voor klein en groot een verrassend complete vakantiebestemming. In de omgeving vind je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk, duinen, strand, polders en historische stadjes.

Meer info

2. Lilse Bergen

Camping De Lilse Bergen ligt midden in het gelijknamige recreatiedomein. Je logeert er tussen de dennenbomen aan de rand van een grote zwemvijver. Het eeuwenoude duinzand kriebelt tussen je tenen. Je kan er zelfs overnachten in een foorwagen, tipi of boomhut.

Meer info

3. Diepvennen

Luxecamping Diepvennen in Londerzeel beschikt over sportvelden, verwarmd sanitair en een zwemvijver met een prachtig strand. Op deze gezellige gezinscamping vind je ook verschillende sfeervolle horecazaken.

Meer info

Wellicht vind je ook je gading in het aanbod van onze kampeerafdelingen. Wij helpen je alvast op weg

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!