Jij bent een sociale kampeerplanner

Kamperen hoeft voor jou niet per se in de natuur, maar het liefst wel in groep of op een plek waar andere leuke mensen zijn.

Daar wil je dan ook best voorbereid aan starten.

Op deze kampeerplekken kan je een goed gesprek hebben met je gevolg of met andere kampeerders. Begin al maar te plannen.

1. Kompas Camping Nieuwpoort / Westende

Kompas Camping biedt voor klein en groot een verrassend complete vakantiebestemming. In de omgeving vind je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk, duinen, strand, polders en historische stadjes.

Meer info

2. Lilse Bergen

Camping De Lilse Bergen ligt midden in het gelijknamige recreatiedomein. Je logeert er tussen de dennenbomen aan de rand van een grote zwemvijver. Het eeuwenoude duinzand kriebelt tussen je tenen. Je kan er zelfs overnachten in een foorwagen, tipi of boomhut.

Meer info

3. Diepvennen

Luxecamping Diepvennen in Londerzeel beschikt over sportvelden, verwarmd sanitair en een zwemvijver met een prachtig strand. Op deze gezellige gezinscamping vind je ook verschillende sfeervolle horecazaken.

Meer info

 

​Voor kampeeradvies, - inspiratie, -nieuws en -vakanties, check kampeertijd.be!

Dat is dé plek voor Vlaamse kampeerders met nieuwtjes, reportages, reisinfo en praktische tips waarmee kampeerders nog meer halen uit hun camper, caravan of tent.

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!