Jij bent een wandelplanner

Jij bent een echte liefhebber. Je wandelt eigenlijk wel graag, je doet het relatief veel in vergelijking met andere mensen of zou het toch graag veel doen, maar dan moet het wel meer gepland zijn idealiter.

In vergelijking met heel wat andere wandelaars ben jij toch liever wat meer voorbereid en weet je graag waar je aan begint.

Je kan misschien beginnen met een aantal leuke wandelingen hieronder te bekijken?

1. Van station naar station

Niets zo duurzaam als reizen met de trein. De Treinstappers van de Grote Routepaden zijn dagwandelingen langs de mooiste GR-paden, en zoals de naam al zegt: je kan met het openbaar vervoer naar het startpunt. Op het einde van de route ben je weer bij een station. 

Lees meer

2. Twee kastelenwandeling in Houyet

Deze luswandeling van 15 km combineert natuur met geschiedenis. Vanuit Gendron-Celles (gemeente Houyet) stap je naar de sprookjeskastelen van Vêves en Walzin. De wandeling loopt door het nationaal park van Furfooz.

Bekijk de wandeling 

3. Dauwtripwandelroute

Via charmante paden kom je aan in het natuurgebied Burreken, een van de meest schilderachtige plekjes in de regio. Dankzij het afwisselende heuvellandschap krijg je de streek tussen Brakel, Maarkedal en Horebeke hier steeds weer vanuit een andere invalshoek te zien.

Bekijk de wandeling 

Ontdek meer wandeltips op www.pasar.be/wandeltips

 

Profiteer van onze mooie, zomerse actie!

Krijg 6 Pasar-magazines aan huis geleverd én 100 wandel- en fietsroutes in je mailbox, voor slechts € 30.

  • In elk van de 6 Pasar-magazines word je verwend met boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties. Het eerste, dat van juni, is een dichtbij-nummer, met extra veel tips voor trips in België en de buurlanden. 
  • Blijf maand na maand op de hoogte van de leukste activiteiten, expo's en evenementen via onze Pasar Agenda.
  • Met de Pasar-bundel van 100 routes kan je op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land.

    Variatie genoeg!