Jij bent een wandelplanner

Jij bent een echte liefhebber. Je wandelt eigenlijk wel graag, je doet het relatief veel in vergelijking met andere mensen of zou het toch graag veel doen, maar dan moet het wel meer gepland zijn idealiter.

In vergelijking met heel wat andere wandelaars ben jij toch liever wat meer voorbereid en weet je graag waar je aan begint.

Je kan misschien beginnen met een aantal leuke wandelingen hieronder te bekijken?

1. Van station naar station

Niets zo duurzaam als reizen met de trein. De Treinstappers van de Grote Routepaden zijn dagwandelingen langs de mooiste GR-paden, en zoals de naam al zegt: je kan met het openbaar vervoer naar het startpunt. Op het einde van de route ben je weer bij een station. 

Lees meer

2. Twee kastelenwandeling in Houyet

Deze luswandeling van 15 km combineert natuur met geschiedenis. Vanuit Gendron-Celles (gemeente Houyet) stap je naar de sprookjeskastelen van Vêves en Walzin. De wandeling loopt door het nationaal park van Furfooz.

Bekijk de wandeling 

3. Dauwtripwandelroute

Via charmante paden kom je aan in het natuurgebied Burreken, een van de meest schilderachtige plekjes in de regio. Dankzij het afwisselende heuvellandschap krijg je de streek tussen Brakel, Maarkedal en Horebeke hier steeds weer vanuit een andere invalshoek te zien.

Bekijk de wandeling 

Wellicht vind je ook je gading in het aanbod van onze lokale afdelingen. Wij helpen je alvast op weg

Ontdek meer wandeltips op www.pasar.be/wandeltips

 

Download gratis 69 kant-en-klare wandel- en fietsroutes van Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar geeft je inspiratie om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een pdf-bestand met wandel- en fietsroutes die de voorbije maanden verschenen in Pasar-Magazine.

Stuur mij de bundel!

Lees 6 nummers van Pasar voor maar 30 euro

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Het meinummer is meteen een fietsspecial en het juninummer draait rond staycation.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!