Terug
Pasar
Titel:
Wandelgids Brabantse Heuvelroute
De GR 512 verbindt Diest en Geraardsbergen met een 173 km lang traject in oostwestelijke richting, door Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen
Tip van de redactie

GR 512 Brabantse Heuvelroute

 

De GR 512 verbindt Diest en Geraardsbergen met een 173 km lang traject in oostwestelijke richting, door Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Je verkent pittoreske hoekjes en historische gebouwen in Diest. Je trekt door het Hagelandse heuvellandschap, Brabantse bossen en valleien, het traditierijke Pajottenland en de Dendervallei. De Houwaartse berg vol wijnranken, de kastelen van Horst, Beersel en Gaasbeek en traditionele vierkantshoeven kruisen je weg. Je stapt tussen majestueuze bossen, in beschermde natuurgebieden en door enkele van Vlaanderens’ mooiste dorpjes.

De route is door vrijwilligers van Grote Routepaden in twee richtingen bewegwijzerd volgens het beproefde systeem van een GR: je hoeft enkel de wit-rode GR-streepjes te volgen.

Op de website van Grote Routepaden vind je een dynamische kaart met het verloop van de GR 512, een hoogteprofiel, een beknopte routebeschrijving en suggesties om te overnachten in de buurt van het GR-pad. Ook de GPX-track kan je er in verschillende formaten  downloaden.

 

Leden
Leden
€ 15,00
Niet-leden
Prijs
€ 17,00