Ontdek het eerste nummer van Pasar Fietsen

Laat de lente maar komen! Wind in je haren en trappen maar: het nieuwe fietsseizoen is begonnen. Of is dat eigenlijk wel ooit gestopt?

2

Met de zo goed als ijsvrije winters van de laatste jaren is winterfietsen is het nieuwe schaatsen: in deze Pasar Fietsen vind je volop inspiratie met drie winterroutes langs kreken, polders en kanalen.

En de boeiende Baksteenroute bij de Rupel… Of wat dacht je van het Nederlandse Noord-Brabant: tentje mee, fiets op en kamperen bij – 5 °C?

Als je liever in de warme zon fietst, is het nog even wachten op de splinternieuwe e-bike routes die in Bern geopend worden in de lente.

Over e-bikes gesproken: ben je van plan er eentje te kopen? In de fietscataloog vind je een overzicht van de nieuwste modellen. En je kan ze nog gaan testen ook!

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!