Kom zondag naar het eerste Wandelfestival

Op zondag 30 april organiseert Pasar het alllereerste Wandelfestival in Ezemaal (Vlaams-Brabant). Het wordt een bijzonder evenement met mooie wandelroutes en verrassende animaties onderweg.

1

Het Wandelfestival is een laagdrempelig, niet competitief wandelevent waar zowel ervaren als beginnende wandelaars hun uitdaging vinden én samen kunnen genieten van een gezellige ambiance met heel wat randanimatie.

'Het wandelfestival biedt voor elk wat wils. Of je nu een ervaren wandelaar bent of net begint met wandelen: er zijn diverse routes beschikbaar: van kort en gemakkelijk tot lang en uitdagend', vertelt Alexis Carbonez, manager Wandelen van Pasar. 'De wandelaars zullen op de verschillende routes ook verrast worden door allerlei acts, zoals de majorettes van Les Nicolettes en het straattheater van Kartje Kilo.'

'Onderweg geven we ook duiding bij de bloedige veldslagen die in het verleden in de streek werden geleverd en voor de allerkleinsten voorzien we een schattenjacht van 5 kilometer. Achteraf kunnen zij op het festivalterrein ravotten op een hindernissenbaan.'

Voor mensen die geen wandelgezelschap hebben, maar graag nieuwe mensen leren kennen, voorziet de organisatie  twee 'Wandelmaatjes'-wandelingen. 'We merken op Facebook dat heel veel mensen wandelen als een sociaal gebeuren zien en op die manier nieuwe mensen willen leren kennen. Als Wandelfestival willen wij uiteraard op die trend inspelen en ook een aanbod hebben voor die sociale wandelaars.'

Centrale locatie van het Wandelfestival is het Valkenhof in Ezemaal, een oude vierkantshoeve aan de oevers van de Kleine Gete. Op het festivalterrein kan je na de wandeling genieten van live muziek en andere animaties. 

Alle info over het Wandelfestival is te vinden op www.wandelfestival.be

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!