Bestemmingen in de kijker

48 uur in de Achterhoek

Vakanties zijn een aaneenschakeling van geluksmomenten. Er is geen betere plek om dat te ervaren dan de Achterhoek, in het oosten van Nederland, op nog geen twee uur rijden van de Belgische grens. 

Een heerlijke herfst op de Veluwe

Tijdens de herfst is het heerlijk genieten op de Veluwe in het Nederlandse Gelderland. Fiets tussen gekleurde bladeren, ga wildspotten en proef de lekkerste wildgerechten in de bruisende steden en pittoreske dorpjes. Je beleeft de herfst het best bij onze noorderburen op de Veluwe! Wij zetten de leukste tips op een rij.

De best bewaarde geheimen van Duitsland

Ontdek #DuitslandDichtbij! Want ons buurland zit vol verrassingen. Na een vakantie in één van deze regio’s heb je het gevoel dat je er écht eens helemaal uit bent geweest.

Sprookjesachtige stadjes, koele bergmeren, wandeltochten door idyllische berglandschappen of gewoon heerlijk kuren in een van de vele thermale baden: kies wat jou op het lijf geschreven is. Heel actief of net heel ontspannen, veel cultuur of net 100% natuur, ontdek Duitsland dichtbij en laat je even meevoeren naar een andere wereld.

Eifelsteig

De 313 km lange Eifelsteig verbindt de historische steden Aken en Trier. Daartussen liggen 313 afwisselende wandelkilometers. Hier vind je veel ongerepte natuur, eenzame riviervalleien, een hoogveen, uitgestrekte wouden, prachtige vergezichten, grillige rotsformaties en vulkaanlandschappen.

Waarom een wandeling op de Eifelsteig een goed idee is? Hier volgen 5 redenen.