Alken

Onze afgelopen activiteiten

Teutenwandeling in Zonhoven

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 november 2022 - 14:00
Georganiseerd door

Het geheim van de Holsteen heeft de Zonhovenaar eeuwenlang bezig gehouden. Wie zal het ons vertellen ... de geschiedenis. Een zaak is zeker, het is iets wat ons allemaal bezig houd en ons doet vragen stellen hoe groot, hoe diep liggen de stenen in het zand.

Domeinwandeling in Nieuwenhoven.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 20 maart 2022 - 14:00
Georganiseerd door

In de zeventiger jaren dreigde een belangrijk gedeelte van het domein Nieuwenhoven op genomen te worden voor bebouwing, toen verwierf de provincie Limburg het bosrijke gedeelte van ongeveer een 80 ha. Dit als doel natuur behoud en passieve recreatie.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Goboony

Intersoc

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs