Dilbeek Rand

Wat doen we?

 

Twintig jaar geleden gestart...

Twintig jaar geleden is het voor onze groep allemaal begonnen.
We werden een doorstart van een eerdere plaatselijke afdeling van Vakantiegenoegens, de toenmalige naam van het huidige Pasar, die ermee ophield. Jan en Lieve, Hugo en Annemie waren de enthousiaste mensen uit die groep die er wel nog voor wilden gaan. In september 1998 deden zij een oproep aan sportieve, sociale, avontuurlijke en creatieve mensen om hen te vervoegen. Er waren een paar gegadigden op die uitnodiging ingegaan en zo werd een nieuwe afdeling boven de doopvont gehouden, DILBEEKRAND. Een weloverwogen gekozen naam want we wilden ons vooral richten tot de mensen van de deelgemeenten van Dilbeek.

Niet alleen fietsen en wandelen

We wilden ook wat andere activiteiten aanbieden dan de gewone wandeling of fietstocht. Zo werden activiteiten bedacht die een meerwaarde boden aan de deelnemers. Een wandeling werd een avontuur en de fietstocht, een ontdekkingstocht. Een survival met rappel, een nachtdropping, een kajaktocht op de Leie en een Vespatocht stonden ook al op het programma. We brachten ook het culturele luik aan bod. Zo werd er gestart met een stadsfietstocht. We leerden door de jaren heen o.a. Parijs, Amsterdam, Rotterdam en dichter bij huis Brussel, Kortrijk en Antwerpen op een snelle en ludieke manier herontdekken. Bezoek aan uitgelezen musea met boeiende gidsen deden onze horizonten verruimen. Een jaarlijkse fotozoektocht in één van de vele provinciesteden in België deed je opkijken van de rijkdom aan schoonheid en culturele weelde in ons land. Maar bovenal werd iedere activiteit een gezellige bedoening onder gelijkgezinden.

En hoewel onze bestuursploeg door de jaren heen enkele wisselingen heeft gekend, proberen we die lijn aan te houden. Samen met de deelnemers aan onze activiteiten willen we een fijne, zinvolle, actieve vrijetijdsbesteding creëren.

Interesse?

Dus mocht je interesse hebben om je vrije tijd als gezin of koppel of alleenstaande op die manier door te brengen, wees welkom om onze groep te vervoegen. We zullen je met een glimlach begroeten. Of stuur een e-mail naar info@dilbeekrand.be.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Intersoc

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen