Kampeerclub Rupelgewest

Hou je van wandelen, fietsen, kamperen, uitstapjes, weekendjes, ...? Kampeerclub Rupelgewest organiseert heel het jaar door aantrekkelijke kampeeractiviteiten voor iedereen.

Onze activiteiten

Herfstkamp in de Belgische ardennen op Camping Spineuse in Neufchâteau GEANNULEERD. Camping is gesloten wegens coronacrisis.

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 31 oktober 2020 - 10:00 tem zaterdag 7 november 2020 - 12:00
Georganiseerd door

Camping Spineuse ligt in de bosrijke Belgische Ardennen op slechts 2 km van het sfeervolle stadje Neufchâteau en is in handen van het  Nederlandse echtpaar Edgar en Annet.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Goboony

Govaka

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs