Kampeerclub Rupelgewest

Hou je van wandelen, fietsen, kamperen, uitstapjes, weekendjes, ...? Kampeerclub Rupelgewest organiseert heel het jaar door aantrekkelijke kampeeractiviteiten voor iedereen.

Onze activiteiten

Paaskamp Camping Heiken Westerlo GEANNULEERD WEGENS CORONAVIRUS

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 10 april 2020 - 10:00 tem maandag 13 april 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Verlengd kampeerweekend ter gelegenheid van Pasen op camping Heiken in Westerlo.  Onze activiteiten zijn wandelen, fietsen, pétanque.  Uitgebreid ontbijtbuffet op paaszondag en paaseieren rapen voor de kinderen zullen niet ontbreken.

Hemelvaartkamp Camping Vlasaard Stekene

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 20 mei 2020 - 09:30 tem zondag 24 mei 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Ons eerste van twee verlengde weekends ter gelegenheid van Hemelvaart en Pinksteren op camping Vlasaard in Stekene.  Onze dagen zijn gevuld met  wandelen, fietsen, pétanque.  Op vrijdagavond organiseren we een gezellig samenzijn met gezamenlijke maaltijd. 

Sinksenkamp Camping Vlasaard Stekene

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 29 mei 2020 - 10:00 tem maandag 1 juni 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Ons tweede van twee verlengde weekends ter gelegenheid van Hemelvaart en Pinksteren op camping Vlasaard in Stekene.  Onze dagen zijn gevuld met  wandelen, fietsen, pétanque.  Op vrijdagavond organiseren we een gezellig samenzijn met gezamenlijke maaltijd. 

Moederkeskamp Kampeerboerderij De Boskeelen Ossendrecht (NL)

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 14 augustus 2020 - 10:00 tem maandag 17 augustus 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Waarom veranderen als het goed is.  We verblijven daarom terug op de Kampeerboerderij De Boskeelen.  Zoals steeds in de voormiddag ons dagelijks spelletje pétanque, in de namiddag een wandeling of fietstochtje.  Tussendoor gezellig keuvelen bij een hapje en een drankje en op zaterdagavond zetten

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Govaka

Vlaanderen

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen