Kampeerclub Rupelgewest

Hou je van wandelen, fietsen, kamperen, uitstapjes, weekendjes, ...? Kampeerclub Rupelgewest organiseert heel het jaar door aantrekkelijke kampeeractiviteiten voor iedereen.

Onze activiteiten

10Meikamp Hoek, Nederland

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 10 mei 2019 - 09:00 tem zondag 12 mei 2019 - 14:00
Georganiseerd door

We gaan voor het eerst naar deze mini-boerencamping gelegen aan recreatieplas De Braakman op 5 km van Terneuzen.  De omgeving zullen we al wandelend of fietsend (afhankelijk van het weer) verkennen.  Op de camping spelen we 's morgens een partijtje pétanque en 's avonds kunnen we gezellig samenzi

Hemelvaartkamp Camping Kempenheuvel Bree

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 29 mei 2019 - 09:30 tem zondag 2 juni 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Ons eerste van twee verlengde weekends ter gelegenheid van Hemelvaart en Pinksteren op camping Kempenheuvel in Bree.  Onze dagen zijn gevuld met  wandelen, fietsen, pétanque.  Op vrijdagavond organiseren we een gezellig samenzijn met gezamenlijke maaltijd. 

Sinksenkamp Camping Kempenheuvel Bree

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 7 juni 2019 - 09:00 tem maandag 10 juni 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Ons tweede verlengde weekend ter gelegenheid van Hemelvaart en Pinksteren op camping Kempenheuvel in Bree.  Op het programma zeker en vast een wandeling en een fietstocht en op zaterdagavond schuiven we de beentjes onder tafel voor een gezamenlijke maaltijd.  

Moederkeskamp Kampeerboerderij De Boskeelen Ossendrecht (NL)

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 14 augustus 2019 - 10:00 tem zondag 18 augustus 2019 - 14:00
Georganiseerd door

We verblijven voor de tiende keer op de Kampeerboerderij De Boskeelen en dat zullen we vieren.  In de voormiddag ons dagelijks spelletje pétanque, in de namiddag een wandeling of fietstochtje.  Tussendoor gezellig keuvelen bij een hapje en een drankje en op vrijdagavond zetten we onze tafels en s

Herfstkamp

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 25 oktober 2019 - 10:00 tem zaterdag 2 november 2019 - 12:00
Georganiseerd door

Tijdens deze kampeerweek houden we ons actief bezig met wandelen, pétanque, doen we een toeristisch uitstapje en schuiven we enkele malen de tafels en stoelen bij elkaar voor gezellig samenzijn met eten en drinken.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas

DVV verzekeringen

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Govaka