Kampeerclub Zuiderkempen

Alle betalingen op één rekeningnummer

BE 48 7895 1883 4527

Huisregels

Huisregels groepskamperen

Als hoofdregel geldt: geniet van uw vakantie, gedraag u zo, dat uw medegasten geen overlast van u ondervinden én bedenk dat recreëren en vakantie vieren een sociaal gebeuren is.

De inschrijving kan gebeuren zowel mondeling, telefonisch, via e-mail of online en dit bij de verantwoordelijken van de activiteit.
Na inschrijving verwachten wij binnen 14 dagen,( of bij later inschrijven, uiterst 2 dagen na het beeindigen inschrijvingen) het inschrijvingsbedrag op de rekening van Pasar-Kampeerclub Zuiderkempen-Antwerpen, zoniet wordt u terug verwijderd van de deelnemerslijst. Schrijft u nadien terug in voor dezelfde activiteit komt u op de reservelijst te staan.

De inschrijving betreft de hele periode zoals aangegeven in het programma, bij eventueel op latere datum toekomen, op eerdere datum vetrekken of bij leegstand worden geen gelden terugbetaald aan de deelnemer.

Bij aankomst op de camping dient men zich aan te melden op de receptie om zich daarna  naar de plaats te bevinden waar onze verantwoordelijken u zullen ontvangen en naar u plaats begeleiden en u vertellen hoe uw installatie moet staan.
Onder "gezin" wordt verstaan: ouders+inwonende kinderen.
 

Tijdens onze vakantie zal meestal ook onze jeugdraad activiteiten organiseren, doch zij kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijk gesteld worden in geval van gebeurlijke ongevallen e.d. van uw kind.

In samenspraak met de campingbeheerders is het verboden om gesloten partytenten (feesttenten) te plaatsen. Dit kan eventueel wel als er geen voortent aan het kampeermiddel staat en deze tent niet langer is dan het kampeermiddel. (Dit geld niet als er een algemeen verbod is van partytenten op de camping) 
De tent moet dan zo dicht mogelijk tegen het kampeermiddel geplaatst worden en mag zeker 
geen hinder zijn voor medekampeerders.

Onze huisdieren houden we steeds aan de lijn en we zorgen dat we steeds een zakje bij hebben om de hondenpoep op te ruimen.

Via Pasar kunnen wij u geen annuleringsverzekering aanbieden. Voor zij die toch graag een annuleringsverzekering willen aangaan kunnen best even langsgaan bij hun eigen verzekering.

Wijzigingen aan de huisregels kunnen, maar enkel in samenspraak met de kampverantwoordelijken of bestuur.
Bij eventuele onenigheden is het beslissende woord aan de kampverantwoordelijken/bestuur. 
Verder houden wij ons aan de regels zoals de camping ze voorschrijft.

 

Kortingsbonnen: Kortingsbonnen zijn persoonlijk en kunnen niet doorgegeven worden of gebruikt worden door derden. 

Niet leden van Pasar zijn niet verzekerd voor lichamelijke en materiële schade.
Door deel te nemen aan onze activiteiten gaat u akkoord met  onze huisregels.

AVG privacywet

Uw persoonsgegevens worden door Pasar Kampeerclub Zuiderkempen verwerkt en uitsluitend gebruikt door Pasar Kampeerclub Zuiderkempen om u op de hoogte te brengen van onze activiteiten. Na inschrijving voor de nieuwsbrief wordt enkel uw email adres bewaart. Na inschrijving voor een activiteit  beschikken wij over uw naam, adres, mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden bewaard voor de ganse duurtijd van het bestaan van Pasar Kampeerclub Zuiderkempen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog hierop, volstaat het ons dat mee te delen op kczuiderkempen@gmail.com.  Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen. Tijdens onze activiteiten worden foto's genomen, waarop ook uw persoonsfoto kan staan, deze kunnen op onze website (en eventueel op sociale media zoals facebook) geplaats worden. Indien u niet wil dat uw foto publiek verschijnt volstaat het om ons dat mee te delen op kczuiderkempen@gmail.com

Door in te schrijven voor een activiteit of voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met deze stelling.

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).

 
Pasar Kampeerclub Zuiderkempen verklaart hierbij de Europese Verordering 2016/679 rond bescherming van persoonsgegevens na te leven.

 

 

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Vlaanderen

Kompas Camping

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen