Oostnieuwkerke

Wat doen we?

Met onze 10 bestuursleden proberen we jaarlijks een aantal activiteiten te organiseren die een zo breed mogelijk publiek aanspreken. We organiseren een 3 daags fietsweekend, maar tijdens de zomer gaan we ook enkele malen 's avonds fietsen. Ook wandelen staat op het programma tijdens de herfst en de winter. Zin in wijnproeverij? Ook dan kun je bij ons terecht. Een bedrijfsbezoek doen we ook zo nu en dan wel eens. Tijdens al deze activiteiten staat genieten centraal en fietsen en wandelen we op een mooi tempo zodat iedereen mee kan. Hopelijk tot ziens op een van onze activiteiten. 

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping