Que Photosar

Wat doen we?

genieten van vrije tijd op een creatieve manier

Bij vele Pasar-activiteiten slaan wandelaars, fietsers, kampeerders, toeristen allerlei aan het fotograferen. Maar even vaak duiken er vragen op tijdens het fotograferen of is men niet volledig tevreden over het resultaat van de foto’s

Velen beschikken over digitale fototoestellen die dan praktisch uitsluitend op “automatisch staan”  Anderen overwegen dan weer de aankoop van een digitaal toestel maar zien door het bos de bomen niet meer.

 

Daarom leek het ons een goed idee om  een nieuwe overkoepelende afdeling op te richten welke zich meer wil toespitsen op fotografie voor ‘Jan en Alleman’. We noemen onze nieuwe groep  “Qué Photosar”, hiermee verwijzend naar de slogan” Qué pasar” die je in het maandelijks magazine tegen komt.

De gedachte welke wij willen uitwerken met deze nieuwe afdeling  is onze Pasar leden op ludieke en ontspannende manier beter wegwijs te maken in “hun” fototoestel en in de  digitale fotografie in het algemeen.

Onze toekomstige activiteiten zullen dan ook korte opleidingen, wandeling onder begeleiding van een (beroeps)fotograaf met nadien feedback avonden, en dergelijke meer omvatten.

 

In geen geval willen we alleen fotofreaks aantrekken, iedereen is welkom, leden en niet-leden van Pasar, iedereen die zijn vrije tijd op één of andere manier creatief wil invullen.

Ben jij niet helemaal tevreden van je foto’s of wil je betere foto’s, wil je hulp bij een eventuele keuze van een nieuw fototoestel, heb je ideeën of vragen, dan verwelkomen Frank, Cyrille, Jan en Ilse, en Mon  jullie graag op onze volgende activiteiten

 

  •  

 

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Campings in Vlaanderen