St-Katelijne-Waver

Onze afgelopen activiteiten

SGR Dijleland : Door het golvend Brabants landschap.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 8 maart 2020 - 09:30
Georganiseerd door

De 153 km lange SGR Hageland zit er voor ons op en vanaf dit jaar nemen we jullie in 5 etappes mee over de Streek-GR Dijleland voor een 120 km lange, circulaire zwerftocht door het Vlaams-Brabantse stroomgebied van de Dijle, inclusief de mooie valleien van enkele zijrivieren, zoals Voer, Ijse en

Wandelen

In de kijker:

Volle Maanwandeling

Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 14 december 2019 - 18:00
Georganiseerd door

Deze wandeling is bedoeld voor al diegene die de donkere winteravonden te  lang vinden, voor al wie eens een frisse neus wil halen, voor wie de omgeving van Bonheiden in het donker wil verkennen en voor  al diegene die een Pasarjaar willen afsluiten met een glas........

Herfstwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 17 november 2019 - 13:30
Georganiseerd door

We vertrekken aan de kerk van Wespelaar. De naam komt van Wispelaer : een wisp is een weidebeek en een laar een open plek in het bos. Via enkele kerkwegen verlaten we Wespelaar richting sporthal zo naar het Haachts broek.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Kompas Camping

Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen