St-Lenaarts

Onze afgelopen activiteiten

Langs Achtmaal

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 14 mei 2023 - 13:30
Georganiseerd door

Achtmaal is een klein landelijk dorpje vlak bij de Belgische grens in Nederland. Vroeger stond het dorp bekend als het smokkelaars dorp. Tegenwoordig is het een geliefd vertrekpunt voor wandelaars en fietsers.

Erop uit

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 23 april 2023 - 13:30
Georganiseerd door

Op zondag 23 april rijden we  onze eerste fietstocht in een reeks van 4. Als  vertrekpunt hebben we de  Sint Catharina kerk in Hoogstraten gekozen.  De hoogste bakstenen kerktoren van België. We zetten onze tocht verder richting het noorden, namelijk het mooie Meerseldreef.

Door het bos

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 26 maart 2023 - 13:30
Georganiseerd door

Een wandeling van ongeveer 7 km .leidt ons door een deel van een wondermooi 40 hectare groot parkdomein. Dit was vroeger het kloosterdomein van de zusters Franciscanessen, ondertussen het WZC Amandina.

Watermolen pad

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 26 februari 2023 - 13:30
Georganiseerd door

Mooie wandeling afwisselend velden en bossen.We vertrekken  op het plein aan de kerk en zien al direct de “Papboer” zitten, dit is de bijnaam van de Minderhoutenaren.  De baan oversteken en wandelen we tot de “Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker” 17de eeuw met binnenin een mooi barokke décor.  V

Bosbeek & slagmolen

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 18 december 2022 - 13:45
Georganiseerd door

Lille is een van de 5 gemeenten van “het land van Playsantiën” Dit waren de vroegere buitenverblijven van de stedlijke burgerij. Een streek om te wandelen en te fietsen. Onze wandeling  van 9 km leidt ons door velden en bossen waar de streek rijk aan is.

Naar Pulderbos en terug

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 september 2022 - 13:00
Georganiseerd door

Een rustige najaars fietstocht van 46 km brengt ons naar Pulderbos. Het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen. Daar is ook onze tussenstop. Nadien keren we terug naar St.-Lenaarts, onze vertrek en tevens eindplaats

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Intersoc