Tervuren

Onze afgelopen activiteiten

Oogstwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 3 augustus 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Pasar neemt je mee doorheen het glooiende landschap van Duisburg. Wie van de natuur houdt zal hier volledig aan zijn trekken komen.

Onderweg krijgen jullie leuke en interessante weetjes van een natuurgids over wat er groeit en bloeit langsheen onze Duisburgse wegen en wegeltjes.

Fietstocht cottage, schapen en bioboer in Watermaal-Bosvoorde

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 16 juni 2019 - 09:30
Georganiseerd door

Bezoek aan de mooie tuinwijk van Watermaal-Bosvoorde,we  lopen even langs de zondagsmarkt en gaan dan op bezoek bij een bio-boerderij en een schapenboer.  Gelegenheid om producten (kaas) te proeven. Verrassend, en dit in het Brussels Gewest. We fietsen terug langs het Rood Klooster.

Wandeling in Pellenberg

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 24 maart 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Wandeling langs de verschillende mooie uitzichten van Pellenberg. Van aan de kerk van Pellenberg dalen we af naar het mooie park van het UZ Pellenberg en het Kasteel de Maurissens. We nemen je mee langs het wandelgebied Koebos, langs hellingen en open landschappen, holle wegen en bos.

Winterwandeling Zoniënwoud

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 20 januari 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Welkom op de eerste activiteit van Pasar Tervuren, een deugddoende winterwandeling langs 'de bronnen van de Voer'. Deze plaats werd ook genomineerd als 'mooiste plekje'. Een hapje en drankje staan gewoontegetrouw klaar.

 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Govaka

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Goboony