Asse

Onze afgelopen activiteiten

Wandelen

In de kijker:

Pasar Zomert-Kruisborre en Omliggende

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 23 juli 2021 - 19:00 tem 22:00
Georganiseerd door

 “De Kruisborreweg” die naar de “kruisbron” leidt. Hier begint de “bedevaartsroute”. De legende verteld hoe in de middeleeuwen, met Pasen, een oud en arm vrouwtje aan enkele joden beloofde hen voor wat geld  een Heilige Hostie te bezorgen om deze te kunnen onteren. 

Callariswandeling te Brussegem

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 juni 2021 - 14:00 tem 16:30
Georganiseerd door

De Callariswandeling is genoemd naar Het Callarisbos, een natuurgebied in Merchtem. Hier wandel je doorheen het licht glooiend landschap van Brussegem, één van de best bewaarde landschappen van Vlaanderen. De poel bij het Hunsbergbos is de ideale observatieplaats voor kikkers.

Knotwilgen wandeling te Sint-Katherina-Lombeek

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 16 mei 2021 - 14:00 tem 16:30
Georganiseerd door

De knotwilgenwandeling is een prachtige natuurwandeling in de omgeving van Sint-Katherina-Lombeek. Statige knotwilgen begeleiden je op je weg en je snijdt het jonge Hertegembos door. Je komt voorbij kapelletjes en hoeves en hier en daar stoot je op een mooi vergezicht op het Pajottenland.

MACHTIG MAZELWANDELING

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 2 april 2021 - 10:00
Georganiseerd door

Wegens de corona  maatregeling is het niet mogelijk om deze wandeling met begeleiding of in groep te doen!  Om jullie niet in de kou te laten staan gaat de wandeling wel door.

Kluiswandeling te Affligem

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 7 maart 2021 - 09:00 tem woensdag 31 maart 2021 - 18:00
Georganiseerd door

Van de Sint-Pieters- en-Paulusabdij van Affligem wandel je door de natuurgebieden Domentse bossen en de Faluintjes. De mooie kluiskapel heeft een mysterieuze bron die geneeskrachtige eigenschappen zou bezitten. Op het einde van de wandeling kom je voorbij een hopveld. 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen