Glabbeek

Onze afgelopen activiteiten

Wandeling Geldenaken

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 26 mei 2024 - 14:00
Georganiseerd door

De wandeling gaat  door de streek Le Roman Pays, het Waals-Brabantse heuvelland. We vertrekken in het piitreske dorpjeJodoigne-Souveraine. De wandeling is vrij pittig, ze voert ons van de vallei naar een hoger gelegen plateau en omgekeerd, grotendeels langs veldwegen en onverharde voetpaden.

Panbruggewandeling Neerlanden

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 28 april 2024 - 14:00
Georganiseerd door

Tussen de boomgaarden en vruchtbare akkers van Haspengouw wandelen we over de voormalige heirbaan van Tongeren naar Tienen. Op onze stopplaats halverwege aan de kapel " 't Eikske " genieten we van een prachtig vergezicht over de ganse streek.

Wandelen in Korbeek- Lo

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 24 maart 2024 - 14:00
Georganiseerd door

Korbeek-Lo is een deelgemeente van Bierbeek. Deze wandeling neemt je mee langs het groenere deel van Korbeek-Lo. We wandelen door het kleine Michottepark. Dit park vormt een mooie verbinding voor voetgangers en fietsers tussen de twee delen van Kessel-Lo.

Bedrijfsbezoeken

Workshop/Cursus
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 26 oktober 2023 - 14:00 tem 16:30
Georganiseerd door

Bezoek Kringwinkel en Bebat in Tienen.

Bebat is een inzamelpunt en recyclagebedrijf van batterijen. We krijgen een unieke kans om achter de schermen de werking van dit centrum te volgen.

Wandelweekend Einruhr-Simmerath

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 6 oktober 2023 - 11:15 tem zondag 8 oktober 2023 - 17:30
Georganiseerd door

Het wwk 2023 gaat dit jaar door in Simmerath, één van de mooiste plaatsen van de Eifel waar heerlijk wandelen is . Er wacht ons een warm onthaal door de familie Wollgarten en hun team .Alle kamers zijn met douche , wc , tv en internet .

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Vlaanderen