Kapelle-Op-Den-Bos

Pasar leden maar ook niet leden zijn steeds welkom op onze activiteiten. Let wel op: voor de meeste activiteiten vragen we om vooraf in te schrijven. Meer info over de activiteit vind je ten gepaste tijd onder de rubriek 'Activiteiten'. Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief zodat je steeds op de hoogte blijft en geen enkele activiteit mist. Je kan je steeds uitschrijven. Je kan ons ook vinden op Facebook. Voor elk wat wils!

Nieuwsbrief Kapelle-op-den-Bos

 

Inschrijving Nieuwsbrief Kapelle-op-den-Bos.

Wanneer je de gegevens hebt ingevuld, sturen we u een mail met daarin een bevestiging link. Als deze mail niet in inbox komt, kijk dan eens onder de spammails.

 

Promotiefilm Kapelle-op-den-Bos

Promotiefilm Kapelle-op-den-Bos

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Vlaanderen

Goboony