Kemping Kids

Pasar Kemping Kids organiseert kampeervakanties waar kinderen centraal staan en samen met hun ouders, grootouders of andere volwassenen kunnen deelnemen aan een geanimeerde speel- en rustvakantie! ​Alles kan, niets moet!

Bezoek onze website:

https://www.kempingkids.be

 

Onze activiteiten

Kemping Kids - PAASKAMP

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 11 april 2020 - 10:00 tem zaterdag 18 april 2020 - 11:00
Georganiseerd door

Sfeervolle vakantie in Nederland samen met andere gezinnen. Heerlijk overnachten in tent, campingcar, caravan of camper op de ruime comfortplaatsen van de 5-sterren camping De Achterste Hoef te Bladel.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Govaka

Vlaanderen

Goboony