Kachtem

Stenen Vertellen - wandeling

Je kan Kachtem niet beter kennen dan met onze 'Stenen Vertellen'-Wandeling. Vertrek op het Kachtemseplein en via de nog bestaande kerk- en buurtwegels trek je richting Rhodesgoed: een bos van 30 ha, met een gezellige brasserie, kikkerpoelen, een hondenweide en een speelbos. Meer dan 8 km wandelpaden brengen je overal in het bos. Je kan er genieten van de stilte en misschien zie je er wel een hert of een ree.

De brasserie heeft een uitgebreid aanbod van educatieve activiteiten: wandelingen, huifkartochten, ... Clown Rhodie ontvangt er vaak de kinderen en er zijn dansnamiddagen en optredens met diner. Wim en Hilde en hun ploeg verwelkomen je er graag. De wandeling in pdf kan je gratis bekomen. Stuur een mail naar donald.horre@skynet.be.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Goboony

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen