Kachtem

Onze afgelopen activiteiten

Bezoek Moderna Products - VOLZET

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 17 november 2022 - 18:30
Georganiseerd door

De vroegere 'knopenfabriek' uit Kachtem heeft een spiksplinternieuwe vestiging opgetrokken in Izegem. Van knopen is al lang geen sprake meer. Zij zijn nu een internationale speler op het vlak van 'pet'-producten voor o.a. katten. Zij gunnen ons een unieke blik achter de schermen.

Halloweentocht 2022

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 28 oktober 2022 - 18:00
Georganiseerd door

Vanaf 18 u kan al genieten van de eet-en drankstandjes. Daarna een tocht door de gemeente met lampions en lichtjes en de fanfare. En dan genieten we na op de speelplaats van de school. Ook onze ballonclown is weer van de partij.

Halloweentocht 2022

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 28 oktober 2022 - 18:00
Georganiseerd door

Vanaf 18 u kan al genieten van de eet-en drankstandjes. Daarna een tocht door de gemeente met lampions en lichtjes en de fanfare. En dan genieten we na op de speelplaats van de school.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Kompas Camping

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen